Stemmen

Vanaf 1 tot en met 30 september is de eerste publieksronde. Het publiek kan dan stemmen op haar favoriete schilderij(en) onder alle inzendingen. Zo bepaalt het publiek 25 van de 125 genomineerde schilderijen (die van 12 november 2015 tot en met 17 januari 2016 in het Breda’s Museum geëxposeerd zullen worden).

Vanaf 1 tot en met 31 oktober loopt de tweede publieksronde. Door te stemmen op de 125 genomineerde schilderijen kan het publiek haar voorkeur aangeven en zo 3 van de 15 finalisten bepalen.

Iedereen mag en kan maar 1 keer op hetzelfde schilderij stemmen. Stemmen op verschillende schilderijen is wel mogelijk. Misbruik wordt gestraft. Kijk voor meer informatie over het stemmen in de Algemene Voorwaarden.

Klik linksboven op het blokje 'Stemmen' of hieronder op de button om het overzicht van de schilderijen te bekijken en (vanaf 1 september) je stem uit te brengen.

LET OP:

De schilderijen verwisselen elke dag van plek zodat niet altijd dezelfde schilderijen het voordeel hebben van op de eerste pagina(’s) te staan.

Als je mensen op je werk wilt laten stemmen, gebruik dan de zoekfunctie of deel de specifieke paginalink van je werk.

Hierbij een korte stap voor stap instructie (de beveiligingen zijn toegevoegd om misbruik te voorkomen):

1. Je gaat naar de link van het schilderij in kwestie
2. Je vult een geldig e-mail adres in.
3. Je vinkt 1 van de 3 opties aan.
4. Je klikt op VERDER.
5. Je ontvangt een e-mail met een link.
6. Je klikt op de link.
7. Je maakt een keuze (catalogus of direct stem activeren).
8. De stem is geregistreerd.

Succes allemaal!

Partners