Inschrijven

De Van Gogh schilderwedstrijd 2015 is open voor schilders van elk niveau uit binnen- en buitenland. Het thema is ‘Vincent van Gogh – 125 jaar inspiratie’ en dat betekent dat alle ingezonden werken geïnspireerd dienen te zijn op het leven, het werk en de tijd van Vincent van Gogh – in de breedste zin van het woord.

Deelname aan de Van Gogh schilderwedstrijd 2015 kost slechts € 19,95 voor het eerste schilderij en € 14,95 voor elk volgend schilderij. Dit is een tegemoetkoming in de kosten van onder andere de organisatie, administratie en website. Bovendien krijgt elke deelnemer:

  • - een mooie oorkonde als bewijs van deelname (opgestuurd na afsluiting van de wedstrijd begin 2016);
  • - een kortingscode voor deelname aan Schilderij van het jaar 2015 (t.w.v. € 2,50);
  • - naamsvermelding in de catalogus van de wedstrijd.
  • - 50% korting op de entree in het Breda’s Museum en 50% op koffie/thee met gebak in de periode van de expositie.
  • - Van Royal Talens ontvangen alle deelnemende kunstenaars een sample Van Gogh olieverf (opgestuurd samen met de oorkonde).

Daarnaast maken alle deelnemers kans op nog meer mooie (hoofd)prijzen! Kijk voor een volledig overzicht onder Prijzen.

Bovendien kan elke deelnemer nog kiezen uit enkele fraaie extra’s zoals een of meerdere pagina’s in de catalogus (voor slechts € 49,95 per pagina, incl. 2 catalogi en porto). Je kunt je werk ook professioneel laten jureren en dan krijg je een mooi juryrapport voor slechts € 9,75. Ook het bestellen van ansichtkaarten met je eigen kunstwerk op behoort tot de mogelijkheden.

Houd de Nieuws pagina goed in de gaten voor alle recente ontwikkelingen.

Deelnemen? Klik dan snel linksboven of hieronder op de button!

Partners